Beleef de Berden Voorjaarsloop in Venlo (NL)!

9 januari 2019

Op 24 februari staat Venlo geheel in het teken van de Berden Voorjaarsloop. Die dag trekt de Limburgse stad ruim 2000 lopers uit binnen- en buitenland naar de veertiende editie van het sportevenement. De laatste jaren weten ook steeds meer Duitse deelnemers de weg naar Venlo-Zuid te vinden.

Veertiende editie

De Berden Voorjaarsloop is aantrekkelijk voor jong en oud. Ook tijdens de veertiende editie wordt er alles aan gedaan om het de deelnemers zo aangenaam mogelijk te maken. Zo biedt de Berden Voorjaarsloop een zeer prettig parcours en veel gezelligheid rond de start- en finishlocatie bij scholengemeenschap Den Hulster. Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden tot 15 kilometer. Iedere deelnemer ontvangt een fraaie herinneringsmedaille. Voor de snelste lopers zijn er prijzen in de verschillende categorieën.

Sfeervol en bijzonder
In de afgelopen jaren is de Berden Voorjaarsloop uitgegroeid tot één van de grootste en gezelligste sportevenementen in Noord-Limburg. Het programma biedt uitdaging voor de gevorderde loper, maar ook voor beginners en mensen met een beperking (onder begeleiding). De variatie in deelnemers en de uitbundige support van het enthousiaste publiek maken de Berden Voorjaarsloop een sfeervol en bijzonder evenement. De opbrengst van de Berden Voorjaarsloop gaat naar goede doelen, dit jaar op het gebied van jeugd en gehandicapten.

Inschrijven
Ben verzekerd van een startbewijs en schrijf je vóór 17 februari in via www.berdenvoorjaarsloop.nl/inschrijven. Zondag 24 februari 2019 wordt het weer sportief gezellig in Venlo-Zuid! Zorg dat je erbij bent en beleef het mee!