Berden Voorjaarsloop werkt samen met bedrijven!

7 januari 2019

Op 24 februari staat Venlo weer in het teken van de Berden Voorjaarsloop. Die dag trekt de Limburgse stad ruim 2000 lopers uit binnen- en buitenland naar de veertiende editie van het sportevenement. Ook bedrijventeams kunnen meedoen aan dit loopfeest. Er is speciaal voor bedrijventeams een bedrijvenloop. Mede dankzij de steun vanuit het lokaal bedrijfsleven is de Berden Voorjaarsloop jaarlijks een groot succes.

Gezond
Het is elk jaar weer een heel karwei om de organisatie van de Berden Voorjaarsloop ook financieel rond te krijgen. Zonder de financiële en materiele steun van het bedrijfsleven is het organiseren van een dergelijk groot evenement niet mogelijk. Sponsoren kiezen heel bewust voor het gezellige Venlose evenement.
De toegankelijkheid voor jong, oud en mensen met een geestelijke en/of verstandelijke beperking spreekt aan. Daarnaast zien ondernemers dit loopevenement ook als een mogelijkheid om samen met collega’s actief deel te nemen aan de bedrijvenloop. Gezondheid staat ook bij bedrijven voorop.

Bedrijvenloop
Aan de bedrijvenloop kunnen per bedrijf één of meerdere teams meedoen, bestaande uit tenminste drie en maximaal vijf personen. Speciaal voor de bedrijvenloop wordt er een klassement opgemaakt en zijn er mooie prijzen. Ook bedrijventeams steunen de organisatie en de goede doelen van de Berden Voorjaarsloop.

Sfeervol en bijzonder
In de afgelopen jaren is de Berden Voorjaarsloop uitgegroeid tot één van de grootste en gezelligste sportevenementen in Noord-Limburg. Het programma biedt uitdaging voor de gevorderde loper, maar ook voor beginners en mensen met een beperking (onder begeleiding). De variatie in deelnemers en de uitbundige support van het enthousiaste publiek maken de Berden Voorjaarsloop een sfeervol en bijzonder evenement.
Ook vanuit Nord Rhein Westfalen weten steeds meer sportievelingen de weg te vinden naar dit mooie sportevenement.
De opbrengst van de Berden Voorjaarsloop gaat naar goede doelen, dit jaar op het gebied van jeugd en gehandicapten.

Inschrijven
Ben verzekerd van een startbewijs en schrijf je vóór 17 februari in via www.berdenvoorjaarsloop.nl/inschrijven. Zondag 24 februari 2019 wordt het weer sportief gezellig in Venlo-Zuid! Zorg dat je erbij bent en beleef het mee!